Hotspots van Usha & Evi

Wij zijn gek op Hippe lunchzaakjes!

Daarom willen wij op deze manier al

onze hotspots met je delen.

Weet jij een leuke hotspot voor ons?

Stuur ons dan even een mail

Thank You!

Ree7

Onze eerste hotspot bevindt zich in hartje Amsterdam, in de gezellige ” 9 straatjes”. Je kunt hier heel gezellig ontbijten en lunchen. Een aanrader is de home made appeltaart, maar de carrot cake is ook heerlijk. Wij kozen voor de egg benedict en die was echt fantastisch. De smoothies die ze bij Ree7 maken zijn ook erg goed. Je kunt hier ook leuk je verjaardag vieren en worden hier ook events gehouden voor bedrijven. Kijk eens op de website en bereid je voor op een leuk dagje Amsterdam!

Liefs, Evi

 

Ree7, Reestraat 7 Amsterdam

 

 

 

Polaberry

Als je in Amsterdam bent dan moet je hier echt even langs gaan! Wat een super leuk zaakje is dit. De eigenaresse komt uit New Zealand en is super vriendelijk. Ze maakt echt de mooiste creaties van vers fruit ( strawberries) gedoopt in Belgische chocolade. Het ziet er niet alleen fantastisch mooi uit, maar is ook erg lekker. Verder verkoopt ze nog heel veel ander lekkers. Oja en het zaakje ziet er erg leuk uit! Ook om bijvoorbeeld foto’s te maken voor je Insta.

Liefs, Evi

Prinsengracht 232H in Amsterdam

Bar Botanique-cafe Tropique

Wat een toffe zaak is dit!!! Je waant je hier echt in jungle style. Er heerst hier een onwijs ontspannen sfeer. Je ziet hier mensen genieten van een Latte, werkend achter hun laptopje tot aan vrienden die gezellig samen zitten. Wat wel jammer was, is dat wij eigenlijk een beetje werden weg gejaagd omdat we foto’s wilden maken. Dus leuke Insta foto’s.. nope..!

Liefs, Evi

Eerste van Swindenstraat 581

te Amsterdam